Ik had het kunnen weten, toen ik op mijn 16e op de middelbare school in de feestcommissie zat en daarna, toen ik mijn eerste surf-evenement organiseerde. 

Met een groepje, zo waanzinnig mooie feesten organiseren, locaties scouten, samenwerkingspartners en sponsors vinden. De hele school en alle bezoekers een prachtige ervaring geven.

 

Zien hoe alles wat je had bedacht opeens op één moment samenkomt. Hoe iedereen samenwerkt, hoe elk onderdeeltje (techniek, catering, aankleding, ticketing, etc) aan het werk was tijdens het opbouwen, dat gaf mij toen al een enorme kick. Elk uur zag je de locatie steeds meer veranderen in de omgeving die je had bedacht voor de bezoekers. 

Ja, dát was het. Dat wilde ik blijven doen.

Nu 15 jaar later is dat nog steeds wat mij het meest enthousiast maakt over mijn werk: de magie die ontstaat als ik met mensen in een tijd heel intensief samenwerk. Als we van elkaar afhankelijk zijn en iets groots en prachtigs neerzetten. Als ik in andermans huid kruip en daar zo goed mogelijk op inspeel. Die band die dan ontstaat en die sfeer, dat is bijna met geen pen te beschrijven. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Screenshot 2018-12-31 at 10.25.53