Over mij

Ik ben Sofie den Dulk, de vrouw achter SOOF. 

Ik had het kunnen weten, toen ik op mijn 16e op de middelbare school in de feestcommissie zat en daarna, toen ik mijn eerste surf-evenement organiseerde. 

Met een groepje, zulke waanzinnig mooie feesten organiseren, locaties scouten, samenwerkingspartners en sponsors vinden. De hele school en alle bezoekers een prachtige ervaring geven.

 

Zien hoe alles wat ik had bedacht opeens op één moment samenkomt. Hoe iedereen samenwerkt, hoe elk onderdeeltje (techniek, catering, aankleding, ticketing, etc) samenvalt tijdens het opbouwen, dat gaf mij toen al een enorme kick. Elk uur zag je de locatie steeds meer veranderen in de omgeving die ik had bedacht voor de bezoekers. 

Ja, dát was het. Dat wilde ik blijven doen.

Events verzinnen, opbouwen en neerzetten.
Mijn droom tot werkelijkheid brengen.

Nu 15 jaar later is dat nog steeds wat mij het meest enthousiast maakt over mijn werk: de magie die ontstaat als ik met mensen een tijd heel intensief samenwerk. Als we van elkaar afhankelijk zijn en iets groots en prachtigs neerzetten. Als ik in andermans huid kruip en daar zo goed mogelijk op inspeel. Die band die dan ontstaat en die sfeer, dat is bijna met geen pen te beschrijven. 

Ja, events coördineren zit echt in mijn bloed. 

Voor mij is een project geslaagd als:

 • Mijn team blij en tevreden is en aan het einde van de dag samen het glas kan heffen op een fantastische samenwerking. Als er een band is ontstaat tussen alle medewerkers. Dan voel ik me een trotse moederkloek. 

  Dat vind ik bijna nóg belangrijker dan een geslaagd event of veel media-aandacht. Het moet kloppen voor alle mensen die erbij betrokken waren. Bezoekers én team.
   

 • Als de bezoekers zich welkom hebben gevoeld op iedere vierkante meter en het evenement hebben ervaren als een warm bad.

 

 • Bij MINDF*CK Live: Toen de klok de laatste seconden aftelde voor de start, de deuren dichtgingen, alle bezoekers veilig op hun plek zaten na een hele intense voorbereiding met een groot team van professionals. 
  Toen al-les op dat moment samenkwam en klopte. Die ontlading, dat moment, geweldig. Kippenvel.


Waar ik zo van houd:
 
 • De zee en het strand. Gelukkig wonen we vlakbij het strand. Als ik dan over de duinen de zee zie, is alles goed. Ik kan er surfen en kom er tot rust. Daar met het zand tussen mijn tenen en het zoute water in mijn haren, valt alle last van de dag van mijn schouders af. Daar is alles goed.
   

 • Moederschap. Sinds kort ben ik moeder van een klein meisje. Wat een wonder en wat een meditatie. Niets brengt me zo in Hier en Nu als voor haar zorgen. Al mijn verwachtingen mag ik loslaten, het loopt toch altijd anders.
   

 • Buiten zijn! Ik ben gek op avontuur en reizen.  
   

 • Koken en lekker eten. Maar ook: mijn vinger in de pot chocoladepasta stoppen en dan aflikken. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
17492541_1363171880370670_18032813267249