top of page

over SOOF

Om evenementen en videoproducties op touw te zetten werk ik met partners en freelancers met verschillende expertises. Elk project is uniek en vraagt om een andere aanpak. Door mijn uitgebreide netwerk ben ik in staat om die verschillende aanpakken te realiseren.

Susan Veninga

oprichter Bier & Braadfestival, Binckhorst Koningin en communicatie-kei (oa. voor Rode Kruis)

De vraag waarmee ik bij Soof kwam: 

Bier en Braadfestival – event management en productie

Fokkerhaven Festival – eigen evenement opgezet met elkaar

 

Je bent een echt Binckhorstbabe! Na beide events heb je je goed in het Binckhorst netwerk verweven. Met enthousiasme ga je aan de slag, je leeft je in in het event en in wat nodig is om er een succes van te maken. Je overtreft mijn verwachting door mee te denken en vooruit te denken en proactief te werken. Heel fijn. Samen het Fokkerhaven Festival opzetten ging erg goed, als team vulden we elkaar goed aan. 

 

Mensen die iemand zoeken zoals jij zijn op zoek naar: 

- proactief en initiatiefrijk persoon

- prettige samenwerking door je enthousiasme, betrokkenheid, open blik en creatieve inslag

- eerlijk, direct, realistisch 

- productie-kei

- fondsenwervende skills

- rots in de branding

 

Je betrokkenheid en enthousiasme is goud, zelfs met een dikke zwangere buik was je niet weg te slaan in je rol als event manager.

Robbin Goedhart

coördinator Events Strategic Design @ Willem de Kooning Academy, Hogeschool Rotterdam 

Sofie is al vijf jaar een vaste docent binnen de minor Events Strategic Design. Hier geeft zij haar kennis op het gebied van events vol enthousiasme door aan de studenten. Sofie is met haar ervaring vanuit haar eigen bedrijf breed inzetbaar. Ze is professioneel, flexibel en past zich makkelijk aan in diverse situaties. Een fijne betrouwbare collega en eventproducer waar je graag mee wilt samenwerken en in je team wilt hebben!

Laura Nijhuijs

zangeres, gitarist, DJ, events

Samen met Soof heb ik het Make A Change Festival 2020 georganiseerd, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik het als een super fijne samenwerking heb ervaren.

 

Ze is een ster in organiseren, creatief, vriendelijk, kundig, een doorpakker, werkt snel & precies en brengt een ontzettend prettige en aanstekelijk positieve energie met zich mee. Kortom een feest om mee te werken, ik hoop dan ook op meer samenwerkingen in de toekomst!

Lilianne Laan

copywriter for the plant-based revolution

Make a Change 2020 was geen doorsnee festival (2x moest het programma last minute worden omgegooid wegens aanscherping van coronamaatregelen) maar ik denk dat juist daardoor Laura & Soof als eventplannersduo helemaal in hun element raakten.

 

Onder de indruk hoe zij met zo’n klein team zo iets moois hebben neergezet en alle betrokkenen enthousiast maakten. Samen een gouden dreamteam als het om mensenkennis, creativiteit, netwerk, risico’s inschatten en doorpakken gaat. En heel relaxt om mee samen te werken. Complimenten!

netwerk & opdrachtgevers

bottom of page